17 Juni | Flakvagnar

Kapellvagn till Steves Specialtransporter

Steves Specialtransporter är välkända för att kunna transportera all sorts gods på ett proffsigt sätt. Westbay Trailers fick nöjet att bygga en Donna flakvagn med kapell samt med individuellt skjutbara sidor och tak för att enkelt kunna lasta från sidan eller köra högt gods. Dessutom gör den fällbara rampen baktill att maskiner och bilar enkelt kan lastas. Fästena som syns baktill på rampen är till för att sätta dit extra stödben vid lastning av tunga fordon. Givetvis är rampen låsbar med sitt spanjolettlås i rostfritt och kapellet är byggt med lutad framstam för minskat vindmotstånd.

Vidare förstärktes hela flaket på vagnen med extra tvärbalkar med c/c mått 300 mm och i varje tvärbalk sitter en infälld lastlåsskena. I golvet ligger även en elvinsch nedfälld i golvet under en lucka och vinschen kontrolleras med radiostyrning.

Som en extra touch valde kunden all belysning med LED och dubbla bakljus samt back-tv-system. Vidare screentrycktes kapellet på båda långsidor. Du hittar några av tillvalen nedan, men välkommen att kontakta oss för mer information och priser.

Kommentarer

Inga kommentarer hittades! :(

Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter