Om Oss

När vi startade Westbay Trailers var det för att vi ville utmana en väldigt traditionell bransch och i stället erbjuda våra kunder något nytt och bättre. Vår målsättning har alltid varit att bli proffsens självklara val och en grundförutsättning för detta har varit att skapa ett brett sortiment med hög kvalitet och rätt priser. Detta har vi säkrat tillsammans med några av Europas största och mest välrenommerade tillverkare och idag är vi mycket stolta över att kunna erbjuda ett av branschens bredaste sortiment.

Med denna sortimentsbredd i ryggen är vår affärsidé lika enkel som unik – vi bygger din vagn precis som du vill ha den. Detta gör vi genom att erbjuda skräddarsydda anpassningar och ett stort sortiment av tillbehör. Som vår kund kan du också känna dig trygg med vår helhetslösning. Vi erbjuder rikstäckande service, egna försäkringslösningar, finansiering, samt ett omfattande reservdelslager som gör att vi kan skicka delar samma dag. Detta kopplar vi till en support som är öppen året runt.

Genom åren har vi haft nöjet att leverera lösningar till ett stort antal kunder och vi är mycket tacksamma för det förtroendet. Vår största inspirationskälla är våra kunders behov och vårt mål att bli proffsens leverantör sporrar oss att hela tiden försöka komma med nya produkter och bättre lösningar. Du kan därför när som helst ringa oss på våra mobilnummer nedan – vare sig du vill diskutera en lösning för just dig eller ditt företag eller om du bara vill höra av dig och hjälpa oss bolla lite nya idéer.

Välkommen till Westbay Trailers! Vi ser fram mot att höra från dig!

 

Fredrik Hedberg – VD

0708-103015

Eric Grönlund – Försäljningschef

0705-374177

  

PRODUKTION

Vår produktion är högteknologisk med flera robotiserade arbetsmoment. Våra fabriker tillverkar årligen omkring 40 000 släpvagnar och dessa sprids över hela Europa till många krävande användare inom flera områden. Huvudanläggningen ligger ca. 15 mil från Prag och mäter 20 000 kvadratmeter i yta. I lokalen finns flera funktioner som robotsvetslinor, reservdelslager, skadeverkstad för krockade släpvagnar och även en stor utvecklingsavdelning. Fabriken byggdes under 2005 och var ett stort steg i utvecklingen för produktionen. Idag har vi kortare leveranstider, högre detaljkvalitet och bredare sortiment än någonsin tidigare. Detta gör att vi kan erbjuda en enorm mängd av modeller för flera typer av användare.

 

 

Inriktat mot kundanpassningar

Även fast vi har över 1000 modeller i vårt släpvagnssortiment krävs det oftast en anpassning för att släpvagnen ska passa ett specifikt kundbehov. Vi har vår främsta kompetens inom just specialanpassningar och idag arbetar 6 stycken konstruktörer i avancerade CAD-program för att möta den allt större kundefterfrågan om specialanpassningar. I datormiljön simuleras även funktionen innan släpvagnen byggs. Tack vare våra kunniga konstruktörer kan vi idag i stort sett möta alla möjliga krav på anpassningar och se till att de realiseras.

 

Verksamheten i Sverige

Basen för vårt svenska affärsområde ligger i Västervik, ca. 15 mil norr om Kalmar och 11 mil söder om Norrköping utmed ostkusten. Här finns komplett utrustad verkstad för montering, kundanpassning och skadereparationer. I Västervik har vi även reservdelslager, stora visningsutrymmen och vår administration för svenska marknaden. Som kund ska man känna full trygghet när man köper en släpvagn från oss. Det innebär bland annat att vi har alla reservdelar för snabb leverans och att vi alltid finns tillgängliga på vårt journummer om något skulle inträffa.

 

 

 

 

 

Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter