Header bild

Kundtjänst

Vår kundtjänst finns tillgänglig om du vill ha mer information om våra produkter, befintlig order eller allmänna tjänster och villkor. 

Kontakta oss där det passar dig. Vi finns tillgängliga för dig på mail: hej@westbaytrailers.se och på telefon: 0490-300 90.  Ifall du har frågor kring din beställning så är vi tacksamma om du har ordernumret nära till hands.

 

Du kan även hitta svar på dina frågor bland våra vanligaste svar och frågor

 

Westbay Trailers AB
Kolonivägen 5
SE-593 61 Västervik Sweden
Org. nr: 556798-5485
T: +46 (0)490-300 90
F: +46 (0)490-310 95
E: hej@westbaytrailers.se

 

Så här handlar du i vår webbshop

  1. När du har sett ut en produkt du vill köpa klickar du på ”köp nu” för att lägga produkten i din kundvagn. Du kan givetvis surfa vidare på sidan bland de olika produkterna och lägga fler varor i korgen på samma sätt.

  2. Så snart du lagt en vara i korgen så uppstår en grön kassaflik till höger på sidan. Om du trycker på den skjuts den ut och du ser en sammanställning av dina varor. Det dyker även upp en kundvagnsikon längst uppe på sidan i närheten av loggan, som du också kan använda dig av för att komma till kassan.

  3. Kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din kundvagn. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det direkt i kassafliken innan du går vidare till att betala. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt och klickar på köp för att uppdatera kundvagnen, och klickar dig sedan vidare till kassan igen.

  4. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Du fyller även i den e-postadress och det telefonnummer (helst mobilnummer) du enklast nås på. Om du vill leverera till en avvikande adress så klickar du ur den checkboxen under telefon och e-post och fyller denna adress. Du kan även göra noteringar om din order, exempelvis en ordermärkning.

  5. Välj det betalningssätt du önskar använda, samt läs och acceptera villkoren.

  6. När du bekräftar din order hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan för att kunna välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din order är mottagen.

  7. Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order.

  8. Din vara skickas vanligtvis inom 1-3 dagar.

 

Här kan du läsa mer om webbshoppens köpvillkor. 

 

Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter