Köpvillkor

 

LEVERANSVILLKOR OCH FRAKT

När du handlar i vår webbshop så erbjuder Westbay Trailers alltid fri frakt på alla produkter och som skickas till kunder i Sverige. Kontakta oss för frakt utomlands.

Produkter levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar inom Sverige. Vi samarbetar med Posten för denna typ av leverans. Vi lagerför ett stort antal artiklar och försöker alltid se till att du får dina produkter så fort som möjligt.

Viktigt: Kontrollera alltid dina varor vid leverans, innan du kvitterar ut dem, så att de är hela och ej några synliga skador på emballaget. Vid eventuella skador/defekter så meddela genast detta till oss på hej@westbaytrailers.se.

Vid eventuell leveransförsening så har du som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad. Vi kontaktar även alltid dig som kund vid eventuella förseningar.

 

ORDERBEKRÄFTELSE

Efter det att du lagt din beställning skickar vi en orderbekräftelse per e-post där du kan finna ditt ordernummer samt övrig information.

 

RETURER/BYTEN/ÅNGERRÄTT

När du handlar i vår webbshop kan du byta eller returnera dina produkter 14 dagar efter uthämtad leverans med full återbetalning enligt Distansavtalslagen (gäller ej företag). Detta för att du efter leverans ska kunna inspektera varan och säkerställa att den motsvarar dina förväntningar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. För att kunna byta eller returnera produkter så måste de vara oanvända och i originalförpackning. Varan skall alltså återsändas i väsentligen oförändrat skick. Vid utnyttjande av ångerrätten är det du som kund som står för returkostnaden.

 
Om du vill returnera eller byta en vara vänligen kontakta oss först på hej@westbaytrailers.se och ange ditt ordernummer, om du vill byta eller returnera varan, så hjälper vi till med allt som behövs. När vi har mottagit och godkänt returvaran så kommer vi efter dina önskemål antingen leverera en ny vara eller ge dig full återbetalning. Återbetalning eller bytet sker sedan inom 14 dagar

 

GARANTI

Westbay Trailers lämnar ett års garanti på alla produkter i webbshoppen. Alla garantier gäller i Sverige.

Westbay Trailers ansvar avser i alla fall endast fel som uppstår under de i avtalet förutsedda arbetsförhållandena och vid riktig användning, och i enlighet med säljaren eventuella anvisningar, tillämpliga instruktioner eller handbok. Det omfattar inte fel förorsakade av bristfälligt underhåll eller oriktig montering från köparens sida, ändringar utan säljarens skriftliga medgivande, av köparen oriktigt utförda reparationer, normal förslitning eller försämring. Du som kund förbinder dig att reklamera fel utan oskäligt uppehåll. För reklamation, se mer nedan.

 

REKLAMATION

Vi strävar alltid efter att dina produkter skall vara felfria vid leverans. Men skulle du få defekta eller fel produkter levererade så följer vi konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag. Vänligen kontakta hej@westbaytrailers.se med ordernummer vid alla reklamationsärenden.  
 
Vid reklamationsärenden ber vi dig alltid att fotografera skadan och produkten och maila till hej@westbaytrailers.se

 

BETALNINGSSÄTT

Westbay Trailers erbjuder flera olika betalningssätt genom Payson:

  • Faktura – Handla nu och betala efter leverans. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

  • Betala direkt med Payson. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea . Väljer du detta alternativ slussas du vidare till en säker och krypterad sida där du betalar med ditt kort via Payson.

Vid Payson faktura är betalningsvillkor är 14 dagar. Vid fakturaköp tillkommer en ingen avgift. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

 

PERSONUPPGIFTSPOLICY

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av Westbay Trailers och Payson. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst 

 

ÅLDERSGRÄNS

Man måste vara över 18 år för att få handla i vår webbshop utan förälders medgivande.

 

PRISGARANTI

När du handlar i vår webbshop så garanterar vi att du alltid får vårt lägst möjliga pris. Det innebär att det alltid är billigare att handla tillbehör och reservdelar i webbshopen än att ringa oss och handla ur vår katalog. Dessutom är det alltid fri frakt på våra produkter i webbshopen.

 

KAMPANJER

Alla våra kampanjer gäller alltid så långt lagret räcker.

 

TVISTER OCH LAGAR

På dessa allmänna villkor ska svensk rätt tillämpas. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

ÖVRIGT

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Vi förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

 

ALLMÄNNA VILLKOR

Notera att för företag och köp av släpvagnar kan andra villkor gälla. Utöver vad som regleras här så gäller våra Allmänna villkor.

 

Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter