Header bild

Toalettvagnar

Vi erbjuder en rad olika toalettvagnar – allt från det mobila badrummet som kan ställas på plats under en renovering till de större toalettvagnarna för stora evenemang. Givetvis har vi olika lösningar på toaletter för rörelsehindrade, exempelvis genom förlängda ramper eller travers.

Skåpen byggs isolerade tack vare kraftigt sandwichlaminat med topplager av glasfiber.Takkonstruktionen byggs med vattenavledning och alla hörnlister och dörrprofiler är gjorda av eloxerad aluminium. Vagnarna kommer med vevbara eller elmanövrerade stödben för snabb och enkel etablering. Välj mellan de mindre släpvagnarna med toalett och dusch upp till större toalett- och duschvagnar för events, mässor och arenor.

Du kan också välja mellan tank-, kvarn- eller vattenspolande toalett.Du väljer helt hur du vill ha systemet på din vagn. Har du särskilda krav eller önskemål kring er nästa toalett- eller duschvagn? Ring oss och berätta vad ni behöver! Vi bygger gärna en släpvagn helt efter era behov! Obs! Vi kan bygga efter kraven från AFS och SEKO.

Se exempel på ritningar och läs mer om våra toalettvagnar här!

Hittar du inte det du letar efter? Ring oss så ritar vi upp en toalettvagn efter dina önskemål.

 • Bildgalleri

  t1.jpg
  t10.jpg
  t11.jpg
  t12.jpg
  t13.jpg
  t14.jpg
  t2.jpg
  t3.jpg
  t4.jpg
  t5.jpg
  t6.jpg
  t7.jpg
  t8.jpg
  t9.jpg
  P1240884
  P1190974
  P1190962
  P1100988
  P1080779
  P1080713
  P1080486
  P1080475
  P1080241
  P1080080
  20110607032
  P1190550
  Visa fler bilder

Se våra referenser

Toalett- och duschvagnar till Tierp Arena

Tierp Arena kontaktade oss för att få tag i en flexibel lösning vad gäller dusch och toaletter till deras personal och funktionärer mellan de olika eventen. Vi byggde därför upp 3 st WC10Flex med tio stycken vattenspolande toaletter i vardera vagn och som kommer med en flexvägg och två ingångar. På så sätt kan man anpassa hur många toaletter det ska vara på dam och herr mellan de olika eventen. Va

Läs mer..

Case bild

VIP-toalett och loge till konserter

Ibland är endast det bästa gott nog! Den här kunden ville ha en exklusiv toalettvagn. Därtill byggdes släpet med en loge så att vagnen kunde användas av artister på konserter. Förutom exklusiva materialval så lackades släpet grönt och vi byggde särskilda VIP-trappor med infälld belysning.    

Läs mer..

Case bild

Cargo L - Produktvagn för mässor

Kring jultid har den här kunden fullt upp med att besöka julmässor runt om i Sverige. Kunden är ett ljusstöperi och de transporterar både ömtåligt och skrymmande gods i kartonger. Vagnen fungerar som ett rullande lager vid mässor och utrustades därför med ett smidigt hyllsystem. För företagets profilering sattes logotyp på sidor och bakdel samt tuffa aluminiumfälgar monterades. Kund: Gränsö Ljuss

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter