Header bild

Rast- och kontorsvagnar

Våra rast- och kontorsvagnar kan inredas med eller utan kök och toalett och är ett bra alternativ till de större manskapsvagnarna. De är också utmärkta att använda på byggplatser, antingen som ett kontor för arbetsledningen med ritningar, kontorsmaterial m.m. eller varför inte som rastvagn för personalen? Den här typen av släpvagnar är också idealisk vid festivaler, evenemang och konserter där ett mobilt kontor behövs och som enkelt kan anpassas med extra lucka för att användas som försäljnings- eller biljettvagn.

Ni kan få släpen med eller utan inredning och vi kan mycket enkelt bygga speciallösningar med extra väggar, dörrar eller förvaringsutrymmen. Givetvis kan vagnarna utrustas med Westbay Trailers olika tillbehör – allt från aluminiumfälgar, spårsändare och lås till olika audio-video lösningar. Låt oss anpassa ett släp efter just era behov!

 

RITNINGAR

Ladda hem ritningarHär kan du ladda hem exempelritningar i pdf format på några av de olika vagnstyper som vi erbjuder.
Hittar du inte det du letar efter? Ring oss så ritar vi upp en rast- eller kontorsvagn efter dina önskemål.

Typ 35 Rastvagn med toalett (4p)  
Typ 36SE Rastvagn med toalett, minikök och förråd  
Typ 37 Rastvagn med toalett (6-8p)  
 • Bildgalleri

  _DSC0661
  _DSC0657
  SONY DSC
  _DSC0663
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  rast2.jpg
  rast8.jpg
  SONY DSC
  rast3.jpg
  rast12.jpg
  rast4.jpg
  rast10.jpg
  rast5.jpg
  rast7.jpg
  rats1.jpg
  SONY DSC
  1 (3)
  1 (1)
  Visa fler bilder

Se våra referenser

Rastvagn till byggfirma

Det har blivit allt populärare med rastvagnar istället för manskapsvagnar, eftersom alltfler vill komma ombytta till arbetsplatsen och således önskas inte alltid omklädningsrum och dusch på arbetsplatsen. Däremot vill man inte störa kunden på en arbetsplats utan det är skönt att ha sitt eget utrymme för fika- och matpauser. Därför har vi istället utvecklat en serie rastvagnar där det ingår fikarum

Läs mer..

Case bild

Saneringsvagn till Hyrtab i Halmstad

Till maskinuthyrningsföretaget Hyrtab i Halmstad levererade vi ännu en av våra populära saneringsvagnar. Vagnen är framtagen helt enligt Arbetsmiljöverkets regler och är perfekt vid exempelvis asbestsanering. Den här vagnen är byggd för 2 personer och anpassades med Pullman utrustning vad gäller stoftavskiljare och luftfilter.

Läs mer..

Case bild

Toolbox åt byggfirma

Fler och fler kunder börjar få upp ögonen för Toolboxens fina fördelar. UKL Bygg är en byggfirma som expanderar. En snickare i firman tyckte en pickup från Toyota vore coolt att köra. Därför blev valet en Toolbox bakom bilen för att få plats med alla verktyg. Skåpet lackerades i svart kulör och firmans logotyp sattes på alla sidor. Det fina med Toolbox är att etableringstiden är mycket kort på en

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Kontakta oss

Telefon:
+46 (0)490-300 90

Fax:
+46 (0)490-310 95

E-post:
hej@westbaytrailers.se

Kundtjänst

Vanliga frågor och svar
Köpvillkor i vår webbshop
Så här handlar du i vår webbshop
Allmäna villkor

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

 Jag godkänner hantering av personuppgifter