Header bild

Manskapsvagnar

Vi har ett brett sortiment av manskapsvagnar – allt från enklare modeller till självförsörjande pionjärvagnar och kompletta miljövagnar som används vid exempelvis saneringsarbeten. Som standard har vagnarna mat- och mötesrum, omklädningsrum, dusch och toalett.

I standardutrustningen ingår vattenspolande toalett alternativt tanktoalett, varmvattenberedare, element, handfat, spegel, duschkabin, förvaringsskåp, fönster med solskydd och hylla, kylskåp, kaffebryggare, skåp, bänk, anslagstavla, krokar, bord och stolar.

Givetvis kan vagnarna utrustas med Westbay Trailers olika tillbehör – allt från aluminiumfälgar, spårsändare och lås till olika audio-video lösningar. Låt oss anpassa en vagn efter just era behov!

Du hittar mer information och ritningar på manskapsvagnarna här

Hittar du inte vad du söker? Ring oss så ritar vi upp en vagn efter dina önskemål.

 • Bildgalleri

  man7.jpg
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  man4.jpg
  P1060294
  P1250886
  P1180259
  man2.jpg
  man1.jpg
  man8.jpg
  P1060277
  SONY DSC
  P1240884
  P1080034
  Visa fler bilder

Se våra referenser

Saneringsvagn till Hyrtab i Halmstad

Till maskinuthyrningsföretaget Hyrtab i Halmstad levererade vi ännu en av våra populära saneringsvagnar. Vagnen är framtagen helt enligt Arbetsmiljöverkets regler och är perfekt vid exempelvis asbestsanering. Den här vagnen är byggd för 2 personer och anpassades med Pullman utrustning vad gäller stoftavskiljare och luftfilter.

Läs mer..

Case bild

Rastvagn till byggfirma

Det har blivit allt populärare med rastvagnar istället för manskapsvagnar, eftersom alltfler vill komma ombytta till arbetsplatsen och således önskas inte alltid omklädningsrum och dusch på arbetsplatsen. Däremot vill man inte störa kunden på en arbetsplats utan det är skönt att ha sitt eget utrymme för fika- och matpauser. Därför har vi istället utvecklat en serie rastvagnar där det ingår fikarum

Läs mer..

Case bild

Adam - Snyggt bakom lastbilen

Vill man frakta allt från pallgods till mindre maskiner och bilar, är Adam en fin arbetskamrat. Den här kunden kör både styckegods och mindre bilar över hela Sverige. Som ni ser har vi byggt en vagn med kapell i samma färg som dragbilen. Givetvis kan vi anpassa innerhöjden i kapellet till kundspecifika önskemål. Notera den smidiga verktygslådan under flaket. Finns som tillbehör direkt från fabrike

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter