Header bild

Cover Alu

Cover är vår skåpserie med kåpa på toppen istället för ett fast tak. Genom att öppna den låga toppkåpan uppnår man full ståhöjd under lastning och lossning. Jämfört med många andra kåpavagnar på marknaden underlättas även lastningen av de raka skåpssidorna och på så sätt slipper du bekymra dig om det kommer att gå att stänga kåpan över lasten eller inte. Den strömlinjeformade designen ger också en låg bränsleförbrukning och smidig gång. 

Cover är en riktigt populär modell tack vare sina många roliga varianter på storlekar, totalvikter och färgkombinationer. Cover Alu går att få med obromsat eller bromsat chassi, med en eller två axlar, och givetvis kan vi lacka både vagn och kåpa i valfri färg. Som standardutrustning har Cover bakre ramp, dubbla bakre stödben, låsbar kåpa, diodljus framtill och vevbart stödben fram. Vi bygger gärna en anpassad kåpavagn som för din skoter, maskiner eller som ska matcha din dragbil.

Läs mer om Cover här

 • Bildgalleri

  _DSC0492
  _DSC0503
  _DSC0504
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  20110816141
  20110816140
  20110816143
  innebelys
  _DSC0501
  Visa fler bilder

Se våra referenser

EXTRA UTRYMME TILL JMS VATTENRENING

Kåpavagn Cover fungerar väldigt bra som extra lastutrymme till transportbilar. JMS Vattenrening använder mindre transportbilar och vid vissa leveranser måste man helt enkelt ha mer lastvolym. Vi fick nöjet att bygga en Cover med sidodörr och bakre ramp. Kunden valde även till logotypsättning direkt från oss samt snygga aluminiumfälgar.

Läs mer..

Case bild

COVER TILL ASSA ABLOY

De flesta vagnar vi säljer är anpassade efter kundbehov på något sätt. Assa Abloy kom till oss för att diskutera en demovagn för en ny säkerhetsprodukt för lastbryggor. Vi byggde in deras utrustning i en kåpavagn Cover och anpassade vagnen helt efter kundens önskemål. Bland annat byggdes ett upphöjt lastgolv och plats för elverk. Slutligen helifolierades hela vagnen i kundens design och grafiska p

Läs mer..

Case bild

Cover - Lånevagn för butik

Som en extra service lånar allt fler stormarknader ut släpvagnar till sina kunder. Då kan kunden själv frakta hem sina skrymmande varor. Samtidigt får butiken fin reklam i trafiken eftersom släpvagnen kan skyltas med logotyper och budskap. En släpvagn kan också ställas intill en väg som reklamskylt. Kund: Karlssons Varuhus, Nyköping

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Kontakta oss

Telefon:
+46 (0)490-300 90

Fax:
+46 (0)490-310 95

E-post:
hej@westbaytrailers.se

Kundtjänst

Vanliga frågor och svar
Köpvillkor i vår webbshop
Så här handlar du i vår webbshop
Allmäna villkor

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

 Jag godkänner hantering av personuppgifter