Header bild

Cover Alu

Cover är vår skåpserie med kåpa på toppen istället för ett fast tak. Genom att öppna den låga toppkåpan uppnår man full ståhöjd under lastning och lossning. Jämfört med många andra kåpavagnar på marknaden underlättas även lastningen av de raka skåpssidorna och på så sätt slipper du bekymra dig om det kommer att gå att stänga kåpan över lasten eller inte. Den strömlinjeformade designen ger också en låg bränsleförbrukning och smidig gång. 

Cover är en riktigt populär modell tack vare sina många roliga varianter på storlekar, totalvikter och färgkombinationer. Cover Alu går att få med obromsat eller bromsat chassi, med en eller två axlar, och givetvis kan vi lacka både vagn och kåpa i valfri färg. Som standardutrustning har Cover bakre ramp, dubbla bakre stödben, låsbar kåpa, diodljus framtill och vevbart stödben fram. Vi bygger gärna en anpassad kåpavagn som för din skoter, maskiner eller som ska matcha din dragbil.

Läs mer om Cover här

 • Bildgalleri

  _DSC0492
  _DSC0503
  _DSC0504
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  20110816141
  20110816140
  20110816143
  innebelys
  _DSC0501
  Visa fler bilder

Se våra referenser

Cover - RS-edition

Som en liten flört mot Porsche 997 GT3 RS valde vi att bygga en RS-version av vår populära släpvagn Cover. Här är den utrustad med 18-tumsfälgar, rejäla sommardäck med 235 mm i bredd. Dessutom kompletterade vi vagnen med snygg grafik på sidorna som klart förhöjer intrycket. Den här vagnen ger en hint om vad vi kan göra med våra vagnar för er som kunder. Kund: Privatperson, Borås

Läs mer..

Case bild

Cover - MC-transport

Cover har flera fina tillbehör för att kunna frakta motorcyklar i ett släp - både för tävling och fritid. Här syns en installation med dubbla rostfria hjulställ i främre delen. Släpvagnen är 1500 mm invändigt och rymmer enkelt två fullstora motard-cyklar. Den här bredden på skåp är även lämplig om man ska frakta större fyrhjuling och ATV:er. Kund: Räddningsverket, Stockholm

Läs mer..

Case bild

EXTRA UTRYMME TILL JMS VATTENRENING

Kåpavagn Cover fungerar väldigt bra som extra lastutrymme till transportbilar. JMS Vattenrening använder mindre transportbilar och vid vissa leveranser måste man helt enkelt ha mer lastvolym. Vi fick nöjet att bygga en Cover med sidodörr och bakre ramp. Kunden valde även till logotypsättning direkt från oss samt snygga aluminiumfälgar.

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter