Header bild

Bovagnar

Våra bovagnar liknar manskapsvagnarna men är även utrustade med sovrum – perfekt för dig som är ute på längre uppdrag. Våra bovagnar är ett mycket prisvärt alternativ till en husvagn och är dessutom byggda för professionellt bruk. Vi vet vad som krävs för att skapa en trivsam arbets- och bomiljö som också håller för professionell användning!

Våra vagnar är välisolerade, uppvärmda och kan inredas med alla tänkbara bekvämligheter! Som standardutrustningsval finns komplett kök med skåp, kyl, spis, varmvattensberedare, TV med DVD, parabol, mikro, diskmaskin, toalett, dusch. Välj mellan 1-4 sovrum som standard, enkel- eller våningssäng beroende på hur många som ska få plats.

Givetvis kan vagnarna utrustas med Westbay Trailers olika tillbehör – allt från aluminiumfälgar, spårsändare och lås till olika audio-video lösningar. Låt oss anpassa en vagn efter just era behov!

 

RITNINGAR

Ladda hem ritningarHär kan du ladda hem exempelritningar i pdf format på några av de olika vagnstyper som vi erbjuder.
Hittar du inte det du letar efter? Ring oss så ritar vi upp en bovagn efter dina önskemål.

Typ 33 Bovagn med två separata sovrum.  
Typ 33-2 Bovagn med två sovrum, intilliggande.  
Typ 33-3 Bovagn med tre separata sovrum.  
Typ 33XL Bovagn med fyra separata sovrum.  
 • Bildgalleri

  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  bad2.jpg
  bad1.jpg
  bad3.jpg
  bad5.jpg
  sovevaerelse.jpg
  P1250886
  P1230412
  P1180259
  P1080034
  P1060404
  P1060402
  P1060294
  P1060277
  SONY DSC
  Visa fler bilder

Se våra referenser

Saneringsvagn till Hyrtab i Halmstad

Till maskinuthyrningsföretaget Hyrtab i Halmstad levererade vi ännu en av våra populära saneringsvagnar. Vagnen är framtagen helt enligt Arbetsmiljöverkets regler och är perfekt vid exempelvis asbestsanering. Den här vagnen är byggd för 2 personer och anpassades med Pullman utrustning vad gäller stoftavskiljare och luftfilter.

Läs mer..

Case bild

Rastvagn till byggfirma

Det har blivit allt populärare med rastvagnar istället för manskapsvagnar, eftersom alltfler vill komma ombytta till arbetsplatsen och således önskas inte alltid omklädningsrum och dusch på arbetsplatsen. Däremot vill man inte störa kunden på en arbetsplats utan det är skönt att ha sitt eget utrymme för fika- och matpauser. Därför har vi istället utvecklat en serie rastvagnar där det ingår fikarum

Läs mer..

Case bild

Cargo L - För högt gods

En resande montör behövde få med sig sitt montagematerial till olika kunder. Materialet var lastat på lastpallar skulle kunna lastas och lossas i vagnen utan att ha en hel lastramp baktill. Vi lät bygga ett ramppaket bakom registreringsskylten på denna släpvagn. Godset som skulle med var också rätt högt, därför gjordes innerhöjden till 2500 mm. Vid den höjden behövdes även rejäla lastlåsskenor i v

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Kontakta oss

Telefon:
+46 (0)490-300 90

Fax:
+46 (0)490-310 95

E-post:
hej@westbaytrailers.se

Kundtjänst

Vanliga frågor och svar
Köpvillkor i vår webbshop
Så här handlar du i vår webbshop
Allmäna villkor

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

 Jag godkänner hantering av personuppgifter