Header bild

Bovagnar

Våra bovagnar liknar manskapsvagnarna men är även utrustade med sovrum – perfekt för dig som är ute på längre uppdrag. Våra bovagnar är ett mycket prisvärt alternativ till en husvagn och är dessutom byggda för professionellt bruk. Vi vet vad som krävs för att skapa en trivsam arbets- och bomiljö som också håller för professionell användning!

Våra vagnar är välisolerade, uppvärmda och kan inredas med alla tänkbara bekvämligheter! Som standardutrustningsval finns komplett kök med skåp, kyl, spis, varmvattensberedare, TV med DVD, parabol, mikro, diskmaskin, toalett, dusch. Välj mellan 1-4 sovrum som standard, enkel- eller våningssäng beroende på hur många som ska få plats.

Givetvis kan vagnarna utrustas med Westbay Trailers olika tillbehör – allt från aluminiumfälgar, spårsändare och lås till olika audio-video lösningar. Låt oss anpassa en vagn efter just era behov!

Läs mer om våra bovagnar och se exempelritningar här!

Hittar du inte vad du söker? Ring oss så ritar vi upp en vagn efter dina önskemål.

 • Bildgalleri

  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  bad2.jpg
  bad1.jpg
  bad3.jpg
  bad5.jpg
  sovevaerelse.jpg
  P1250886
  P1230412
  P1180259
  P1080034
  P1060404
  P1060402
  P1060294
  P1060277
  SONY DSC
  Visa fler bilder

Se våra referenser

Rastvagn till byggfirma

Det har blivit allt populärare med rastvagnar istället för manskapsvagnar, eftersom alltfler vill komma ombytta till arbetsplatsen och således önskas inte alltid omklädningsrum och dusch på arbetsplatsen. Däremot vill man inte störa kunden på en arbetsplats utan det är skönt att ha sitt eget utrymme för fika- och matpauser. Därför har vi istället utvecklat en serie rastvagnar där det ingår fikarum

Läs mer..

Case bild

Saneringsvagn till Hyrtab i Halmstad

Till maskinuthyrningsföretaget Hyrtab i Halmstad levererade vi ännu en av våra populära saneringsvagnar. Vagnen är framtagen helt enligt Arbetsmiljöverkets regler och är perfekt vid exempelvis asbestsanering. Den här vagnen är byggd för 2 personer och anpassades med Pullman utrustning vad gäller stoftavskiljare och luftfilter.

Läs mer..

Case bild

Donna - Snyggt med aluminiumfälg

Varför inte styla släpvagnen med en aluminiumfälg? Här måste vi skryta lite grann. Vi är nämligen enda leverantören i Europa som kan erbjuda en aluminiumfälg i dimensionen 10-tum som klarar 950 kg/st. Gången på vägen blir bättre om man väljer till detta tillbehör eftersom aluminiumfälgen är mera vridstyv än en plåtfälg. Kund: Repall, Västervik

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter