Header bild

Atlas

Är du ute efter att köpa tippsläp? Låt oss presentera en av våra absoluta storsäljare. Med Atlas blir du självförsörjande eftersom du nu kan frakta maskiner, grus, jord, pallgods, ved och mycket mera. Släpvagnen har spridarläm baktill och lastgolvet är byggt av karosseriplywood med ett topplager av aluzinkplåt för enkel tippning av godset. Hela släpvagnsserien har en trevägstipp vilket innebär att den tippar både bakåt men också åt höger och vänster om så önskas. Släpet byggs som standard med eltipp och kabelfjärr, men det finns flera spännande tillbehör att välja mellan. Givetvis kan vi också klassa in din vagn med den totalvikt som du önskar.

Våra tippvagnar får mycket beröm för dess kraftiga konstruktion. Alla chassikomponenter kommer från välkända Al-Ko Kober i Tyskland och lämmarna är av eloxerad aluminium för att ge en snygg och hållbar finish på ditt släp. Kort och gott – söker du en pålitlig arbetskamrat har du hittat rätt!

Läs mer om våra tippvagnar här!

 • Bildgalleri

  SONY DSC
  3.jpg
  SONY DSC
  SONY DSC
  SONY DSC
  IMG_2983
  IMG_2987
  IMG_2988
  IMGP0008
  IMGP0003
  Ved
  4
  IMG_0265
  Bild 10.jpg
  Bild 11.jpg
  Bild 12.jpg
  Bild 13.jpg
  Bild 2.jpg
  Bild 4.jpg
  Bild 1.jpg
  Bild 5.jpg
  fyrkanal
  Bild 6.jpg
  Bild 7.jpg
  Bild 8.jpg
  Bild 9.jpg
  Visa fler bilder
 • Storlekstabell

  Totalvikt Flakmått Maxlast Standardhjul Utrustning
  2500 kg 3300×1700 mm 1800 kg 155R13C Fullt fällbara lämmar i aluminium, eltipp
  3000 kg 3300×1700 mm 2210 kg 165R13C Fullt fällbara lämmar i aluminium, eltipp
  3500 kg 3300×1700 mm 2710 kg 195R14C Fullt fällbara lämmar i aluminium, eltipp

Se våra referenser

TIPPVAGN TILL HERAS STÄNGSEL

Bygger man staket så går det åt mycket betong för att gjuta stolpar. Det vet Heras Stängsel och de ville ha en smidig vagn för betonghantering. De köpte en specialanpassad trevägstipp Atlas med hela flakdelen inklädd i plastlaminat för enkel rengöring. Nu kan de tippa av betong och tre olika håll på sina arbetsplatser.

Läs mer..

Case bild

Atlas - Specialbyggd för flistugg

Vi fick leverera en topputrustad Atlas till Christers Trädfällning i Stockholm. Christer arbetar med att ta hand om besvärliga träd och stubbar och behöver pålitliga redskap i sitt arbete. Vagnen skulle klara att bära en flistugg samt ta hand om flis efter Christers uppdrag. Vi byggde en Atlas med ramppaket, elpaket och vedpaket, såväl som en del andra anpassningar. Gallergrinden gjordes med tätar

Läs mer..

Case bild

Atlas - Trevlig vedtransportör

Trevägstippen Atlas har blivit väldigt populär bland både privatpersoner och företag som transporterar ved. Enkel lastning och lossning samt hög lastkapacitet är bara några av argumenten för att göra transporterna effektivare. I det här fallet byggde vi en trevägstipp med högre sidolämmar (500 mm) plus en extra läm på ytterligare 500 mm. Överst monterades ett toppkapell som gör transporterna torr

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter