Header bild

Köpa Släpvagn

Westbay Trailers gör det enkelt för dig när du vill köpa släpvagn. Vi har många års erfarenhet av släp och släpvagnar och hjälper dig i ditt köp. Vi har satt ihop en guide som är tänkt att hjälpa dig när du funderar på att köpa släpvagn, du hittar den här: Köpguide – Släpvagn.

Vi har marknadens bredaste sortiment av släpvagnar och med det som grund är vår affärsidé är lika enkel som unik – vi bygger ditt släp precis som du vill ha det! I de olika kategorierna nedan hittar du vårt standardutbud av släpvagnar. Välj en modell och låt dig inspireras av bilder och berättelserom hur vi byggt släp åt andra kunder.  

Utöver vårt breda sortiment av släpvagnar har vi ett stort utbud av tillbehör, såsom aluminiumfälgar, LED-belysning, vinschar, verktygslådor och mycket mer. Du hittar mycket av detta i webbshop, men varmt välkommen att kontakta oss om du inte hittar det du söker.

Om du går och funderar på att köpa släpvagn så har vi samlat lite information i vår Köpguide – Släpvagn.

Välkommen till Westbay Trailers – Släpvagnar för proffs!

 

Se våra referenser

INFORMATIONSSLÄP TILL ÖSTHAMMAR

Östhammars Kommun ska börja med slutförvar av använt kärnbränsle. Kommunens invånare behövde få vädra sin åsikter i ämnet och en informationsturné planerades. Vi fick uppdraget att ta fram en lämplig släpvagn och resultatet blev den största mässvagn vi byggt. Längden på skåpet är 9 meter och det består i princip av en stor möteslounge med soffor och ståbord. I vagnen finns även pentry, AC, 70-tums

Läs mer..

Case bild

HELFOLIERAD MÄSSVAGN

Alla mässvagnar vi säljer byggs enligt kundönskemål och det innebär att ni som kund styr alla material- och färgval. Här är en mässvagn som helfolierats efter kundens grafiska profil direkt ifrån oss. I grunden är vagnen vit men utöver helfoliering kan även skåpet lackeras. Den här vagnen utrustades även med dieseldriven Eberspächer-värmare och LED-TV.

Läs mer..

Case bild

ROADSHOW FÖR JAKTVAPEN

En liten snygg jaktbutik byggd i en släpvagn: Klart att det går att bygga! Sako är en ledande grossist på jaktvapen i Sverige och vi fick nöjet att bygga deras mässvagn. Vi byggde vagnen med svartlackerat skåp, förvaringsskåp med ekskiva i fronten, instegstrappor i aluminium, TV, stereo med takhögtalare och mycket mer. Vagnen folierades enligt kundens önskemål. Vi tillverkade även ett justerbart v

Läs mer..

Case bild
Se våra referenser
Skrolla upp
Kassa
Laddar
Totalt: 0 kr
Inkl. moms | Fri Frakt
Till betalning
Kundtjänst

Bli uppringd

Fyll i uppgifterna så kontaktar en säljare dig.
 

Jag godkänner hantering av personuppgifter